Fitness

Wij kunnen je begeleiden naar jouw doel.

Fitness

Wat je ook wilt bereiken: aankomen, afvallen, een sterkere rug, strakkere buik, betere houding, meer spiermassa, een betere conditie en je fitter en gezonder voelen; je kunt het sneller bereiken door met een professional te trainen en/of doelgericht een trainingsschema af te werken Natuurlijk train je op de manier die je zelf prettig vindt, op je eigen tempo. Maar met de juiste aanwijzingen en vooral veel afwisseling in je training, kom je sneller een stuk verder. Het kan de training ook uitdagender en leuker maken, zodat je het langer en met meer plezier volhoudt.

Met plezier blijven trainen

  • De juiste houding, en de juiste uitvoering van de oefeningen versterken het effect en voorkomt blessures.
  • Hoe goed ben je op de hoogte van de effecten van de training op jouw lichaam?
  • Afvallen,  sterker worden, blessure preventie of revalidatie, sportspecifiek trainen, rug training etc.; onze fitnesstrainers kunnen jou hierbij begeleiden.

Personaltraining

Kies in het formulier onder pakketkeuze voor “Kennismaking”. Vermeld in het opmerkingen veld de hoofddoelen die je graag wilt bereiken met jouw trainer. Wij kunnen zo een inschatting maken van welke trainer jou het best kan helpen. Heb je al een voorkeur voor een trainer? Geef dit dan ook aan in het opmerkingen veld.

Squash fitness centre Arnhem

Wij bieden net iets meer