Fitness

Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel en beschikken over een breed scala aan fitnessmateriaal om jouw training uitdagend en afwisselend te houden.

Fitness

Wat je ook wilt bereiken: aankomen, afvallen, een sterkere rug, strakkere buik, betere houding, meer spiermassa, een betere conditie en je fitter en gezonder voelen; je kunt het sneller bereiken door met een professional te trainen en/of doelgericht een trainingsschema af te werken Natuurlijk train je op de manier die je zelf prettig vindt, op je eigen tempo. Maar met de juiste aanwijzingen en vooral veel afwisseling in je training, kom je sneller een stuk verder. Het kan de training ook uitdagender en leuker maken, zodat je het langer en met meer plezier volhoudt.

Met plezier blijven trainen

  • De juiste houding bij-, en de juiste uitvoering van oefeningen versterken het effect en voorkomen blessures;
  • Hoe goed ben je op de hoogte van de effecten van de training op jouw lichaam?;
  • Afvallen,  sterker worden, blessure preventie of revalidatie, sportspecifiek trainen, rugtraining etc.; onze fitnesstrainers kunnen jou goed begeleiden.

condimentum vitae sapien pellentesque habitant morbi. Eros donec ac odio tempor. Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus. Magna fringilla urna porttitor rhoncus dolor.

Personaltraining

Kies in het formulier onder pakketkeuze voor “Kennismaking”. Vermeld in het opmerkingen veld de hoofddoelen die je graag wilt bereiken met jouw trainer. Wij kunnen zo een inschatting maken van welke trainer jou het best kan helpen. Heb je al een voorkeur voor een trainer? Geef dit dan ook aan in het opmerkingen veld.

Squash Fitness Centre Arnhem

BADMINTON: Kan tijdelijk niet  worden gereserveerd covid 19.

Squash Fitness Centre Arnhem heeft een fantastische badmintonzaal. Bij Squash Fitness Arnhem is het echt leuk om deze sport te leren. De meeste mensen kennen badminton als een gezellig avondje uit, waarbij je nog fit blijft ook. Maar badminton is zo veel meer!
 
Het is een van de snelste en meest opwindende racketsporten ter wereld. De combinatie van bliksemsnelle reflexen, ultra fitness, tactiek, finesse en kracht zorgt voor adembenemende rallys en fantastische wedstrijden. Het is dan ook geen verrassing dat badminton een prestigieuze Olympische sport is, met een indrukwekkende aanhang in Europa en Azië. Speel badminton, ongeacht het weer.
  

Badminton is voor elk niveau van fitness.

Sportwetenschappers schatten dat een top badmintonspeler tijdens een match in de helft van de tijd twee keer zo veel op en neer rent als een top tennisspeler! Dus fitter dan een speler in de badmintonelite is er niet. Wij bij Squash Fitness Arnhem moedigen iedereen aan zijn beste beentje voor te zetten, maar we begrijpen dat we niet allemaal een wereldkampioen kunnen zijn!

Baan reserveren 

  • Badminton kan alleen  met reservering.
  • Dit kan 7 dagen in het vooruit bij de receptie of telefonisch 026 38 99 111.
  • Prijzen: van losse baanhuur badminton € 25.00 per 45 min.

Contact

Alkmaarsingel 148
6843 WM  Arnhem

026 38 99 111

Pagina`s