badminton

Squash Fitness Centre Arnhem

BADMINTON: 

Squash Fitness Centre Arnhem heeft een fantastische badmintonzaal. Bij Squash Fitness Arnhem is het echt leuk om deze sport te leren. De meeste mensen kennen badminton als een gezellig avondje uit, waarbij je nog fit blijft ook. Maar badminton is zo veel meer!

 
Het is een van de snelste en meest opwindende racketsporten ter wereld. De combinatie van bliksemsnelle reflexen, ultra fitness, tactiek, finesse en kracht zorgt voor adembenemende rally’s en fantastische wedstrijden. Het is dan ook geen verrassing dat badminton een prestigieuze Olympische sport is, met een indrukwekkende aanhang in Europa en Azië. Speel badminton, ongeacht het weer.
  

Badminton is voor elk niveau van fitness.

Sportwetenschappers schatten dat een top badmintonspeler tijdens een match in de helft van de tijd twee keer zo veel op en neer rent als een top tennisspeler! Dus fitter dan een speler in de badmintonelite is er niet. Wij bij Squash Fitness Arnhem moedigen iedereen aan zijn beste beentje voor te zetten, maar we begrijpen dat we niet allemaal een wereldkampioen kunnen zijn!

Baan reserveren 

  • Badminton kan alleen  met reservering.
  • Dit kan 7 dagen in het vooruit bij de receptie of telefonisch 026 38 99 111.
  • Prijzen: van losse baanhuur badminton € 37.50 per 45 min.