Personaltraining

Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel.

Personaltraining

Personal training is de perfecte manier om uw sportieve doelstellingen op een gemotiveerde manier te realiseren. Personal training valt uiteen in die aspecten, te weten informeren, motiveren en begeleiden. voordat u start met personal training vindt er een intake gesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en doelstellingen besproken en wordt tevens aangegeven welke manier van training toegepast zal worden.

Samen het succes bereiken

Tijdens de training wordt u gemotiveerd door uw personal trainer. U wordt op die manier gestimuleerd het beste uit uzelf naar boven te halen. Gedurende de training staat de personal trainer volledig tot uw beschikking en kan u dus op een perfecte manier begeleiden. Dit houdt in dat een personal trainer veel meer is dan alleen werken op apparaten. De personal trainer zal samen met u op zoek gaan naar sportieve wensen en uitdagingen!

Voedingsadvies

Voor voedingsadviezen, welke opgesteld wordt door een professionele voedingsconsulent. Kunt u terecht bij Food 2 Lifestijle. Deze DiĆ«tistenpraktijk bevindt zich tevens in ons gebouw. Gezond eten heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en algehele gezondheid. Het is de basis voor jouw vitaliteit!