Personaltraining

Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel
en beschikken over een breed scala aan fitnessmateriaal om jouw training uitdagend en afwisselend te houden.

Personaltraining

Personal training is de perfecte manier om uw sportieve doelstellingen op een gemotiveerde manier te realiseren. Personal training valt uiteen in die aspecten, te weten informeren, motiveren en begeleiden. voordat u start met personal training vindt er een intake gesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en doelstellingen besproken en wordt tevens aangegeven welke manier van training toegepast zal worden.

Samen het succes bereiken

Tijdens de training wordt u gemotiveerd door uw personal trainer. U wordt op die manier gestimuleerd het beste uit uzelf naar boven te halen. Gedurende de training staat de personal trainer volledig tot uw beschikking en kan u dus op een perfecte manier begeleiden. Dit houdt in dat een personal trainer veel meer is dan alleen werken op apparaten. De personal trainer zal samen met u op zoek gaan naar sportieve wensen en uitdagingen!

Personaltraining

Kies in het formulier onder pakketkeuze voor “Kennismaking”. Vermeld in het opmerkingen veld de hoofddoelen die je graag wilt bereiken met jouw trainer. Wij kunnen zo een inschatting maken van welke trainer jou het best kan helpen. Heb je al een voorkeur voor een trainer? Geef dit dan ook aan in het opmerkingen veld.

Voedingsadvies

Als extra service krijg je van ons voedingsadviezen, welke opgesteld wordt door een professionele voedingsconsulent. Samen met de voedingsconsulent het vinden van de voedingspatroon die bij jou past.
Gezond eten heeft namelijk een groot aandeel in je sportprestaties en algehele gezondheid. Het is de basis voor jouw vitaliteit!

Contact

Alkmaarsingel 148
6843 WM  Arnhem

026 38 99 111

Diversen