Nieuws

Blijf op de hoogte!

Corona

Om jullie fit te houden in coronatijd hebben wij elke week weer nieuwe work-outs op social media staan. 

– Buiten sporten vanaf woensdag 7 april, 
– Livestream lessen (alle leden)
– Workouts Facebook en instragram 
– Online Coaching.(Alleen voor leden)
– Trainingen over de  My wellness App

Beste leden,

*Vanaf woensdag 7 april gaan we langzaam beginnen met het opstarten van buitensporten. Daar zijn wel maatregelen aan verbonden. Men kan zijn plaats  reserveren via de MyWellness app. U kunt voor eerst 1x per dag aanmelden en 3 keer per week.

1. Bij aankomst moet u zich aanmelden met uw clubcard.

2. Handdoek is verplicht.

3. Maak na het gebruik te hebben gemaakt van het materiaal of toestellen alles schoon.

4. Houdt u zich aan het aangegeven tijdstip. 

*Naar aanleiding van de persconferentie van 22-03-2021, dienen wij de komende …..dagen gesloten te blijven.  Dit vinden wij ontzettend jammer. We willen diegene bedanken die het team S F C Arnhem steunen! We hopen jullie weer snel te zien. Blijf gezond en pas goed op je zelf. Hopelijk krijgen wij bij de volgende persconferentie goed nieuws te horen, zodat wij weer open kunnen gaan. Blijf onze website en social media in de gaten houden voor meer updates omtrent het coronavirus. 

Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn omtrent de sluiting van de sportschool en het doorlopen van de contributie. De brancheorganisatie  adviseert tot op heden om clubleden “normaal” te incasseren en abonnementen voort te zetten Hier zijn juridische gronden voor: er is namelijk een situatie van overmacht.  Graag willen wij u als trouw lid wel graag tegemoet komen in deze bizarre omstandigheden. Naast de workouts die aangeboden worden op social media en ons YouTube kanaal, hebben wij ook drie compensatie opties voor uw abonnement.

*Heeft u reeds een aanvraag gedaan bij de afgelopen lockdown tot 22-03-2021. Dan hoef u geen aanvraag meer in te dienen. Uw aanvraag wordt  automatisch verwerkt met de aangegeven optie van de vorige lockdown periode. Wil u toch nog een andere keuze maken zullen we die ook als nieuwe keuze verwerken vanaf de eerstvolgende datum van  afschrijving. 

Commpensatie vanaf 22-03-2021 tot heropening. 

*1. U steunt Squash Fitness Centre Arnhem en laat u abonnementskosten gewoon  doorlopen tot heropening.

*2. U steunt Squash Fitness Centre Arnhem en kiest ervoor om 50% korting te krijgen als compensatie voor een periode van 1 maand op het  bestaand abonnement. Let op! Wij zullen deze 50% verrekenen bij de eerst volgende incasso maand. 

*3. De einddatum van uw abonnement wordt tot heropening opgeschoven (dus vergoed) Het primaire betalingsschema blijft echter van kracht als u een lopend contract heeft, of kort geleden één contract heeft afgesloten. U krijg dan deze periode achter aan uw abonnement gezet (vergoed dus gratis). 

Let op! De verrekeningen gaan automatisch. U hoeft uw abonnement dus niet te storneren. De einddatum van uw abonnement wordt met de desbetreffende periode opgeschoven.

Heeft u de aanvraag ingediend, dan krijg u gelijk op het scherm een bevestiging te zien dat uw aanvraag in behandeling is en verwerkt wordt.

BELANGRIJK! Geeft u  geen voorkeur aan, dan steunt u automatisch Squash Fitness Centre Arnhem met optie 1.

Het is alleen mogelijk via website u compensatie aan te vragen.

 

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons van maandag en woensdag tussen 13 uur en 14 uur telefonisch bereiken op. tel.nr. 026 38 99 111 

Contact

Alkmaarsingel 148
6843 WM  Arnhem

026 38 99 111

Diversen