Fitness App

Hoe maak je optimaal gebruik van de Nieuwe Squash Fitness Arnhem Technogym-app

Fitness

Overgang van Mywellness-app naar Technogym-app

Vanaf eind augustus maakt Squash & Fitness Arnhem geen gebruik meer van de Mywellness-app.
In plaats daarvan stappen we over op de Technogym-App, die identieke functies biedt met een moderner ontwerp.

Voor gebruikers die momenteel de Mywellness-App  gebruiken, is het proces naadloos.
Download gewoon de Technogym-app (Android of iOS) en log in met je bestaande inloggegevens.
Al uw gegevens worden automatisch overgezet naar de nieuwe app.

Squash Fitness Arnhem App

Het is nu ook mogelijk bij Squash Fitness Centre Arnhem je trainingsresultaten van de sportschool in je eigen trainings cloud te zetten. 
Squash fitness centre Arnhem

Hoe werkt de Squash fitness Arnhem app?

Wanneer de app gebruiken? Als je trainingsprogramas maakt met de Wellnesskey. Of wanneer je gaat aanmelden voor de groepslessen.

Hoe lang van tevoren kan ik een reservering wissen of veranderen?
Tot een uur voor aanvang van een les kan je je inschrijving nog verwijderen.

Ik kan niet meer reserveren in de app vanwege dat ik meer dan 3 lessen in 30 dagen gemist heb wat nu?
Op zich is er niets aan de hand. Je zult wel even met een medewerker aan de bar  contact op moeten nemen. We willen dan graag even met je meekijken hoe het komt dat je zo vaak een les gemist hebt.

Ik sta als eerste op de wachtlijst maar ik wordt niet automatisch in de les geplaatst als er een plaats vrijkomt.
Dat klopt. De wachtlijst werkt als volgt; als er een plek vrijkomt krijgen alle wachtenden een push melding. Degene die als eerste reageert en zich aanmeldt heeft de vrije plaats.

Ik krijg de melding “omwille van uw lidmaatschap is het niet mogelijk deze les te boeken”. Wat nu? Neem contact op met een medewerker op de fitness vloer of bel even.

Ik heb geen smartphone.
Geen probleem, je kunt dan een MyWellnesssleutel  kopen. Deze koppelen we aan je account en hiermee kun je op de Mywellness zuilen in de fitness ruimte reserveren.

Ik kreeg een bericht van de app dat ik niet aanwezig was in de les, maar ik was er wel!
Dat is vervelend. Je docent heeft je dan niet afgevinkt; of misschien was je te laat in de les waardoor je het afvink moment hebt gemist. Belangrijk: de lessen bij Outdoor vinkt de docent af. De leden die bij Indoor binnen sporten, checken we in aan de balie. Ben je veel te vroeg, dan kan men je nog niet afvinken. Dit kan namelijk pas 15 minuten voor aanvang van de les. Mocht je te vroeg binnen komen, laat je dan door je docent voor de les afvinken!

Ik ben vergeten met welk emailadres ik kan inloggen op de app.
Ga niet zelf aan de slag maar neem contact op met Squash fitness centre Arnhem om te checken welk email adres bij jouw account hoort.

Als ik een nieuwe foto probeer in te stellen, veranderd deze telkens terug naar mijn oude foto. Hoe kan ik dat aanpassen?
Dat klopt. De foto die van je gemaakt is bij de bij inschrijving is leidend in ons systeem. Elke keer als je bij Squash fitness centre Arnhem binnenkomt wordt deze foto weer opnieuw in je app geplaatst. Dit vanwege dat het voorkomt dat mensen een andere profielfoto aanmaken van bijvoorbeeld huisdieren of hun kinderen waardoor men niet meer herkenbaar en controleerbaar bent voor onze medewerkers. Je kan altijd op een rustig moment een nieuwe foto laten maken aan de receptie.

Ik sta in de app geregistreerd als vrouw. Als ik dit wijzig in de app verandert hij telkens weer terug naar vrouw.
Dit zal in het ledenadministratie systeem van Squash Fitness Centre Arnhem aangepast moeten worden door een medewerker. Vraag dit op een rustig moment aan de receptie om dit te veranderen.

Ik kan niet inloggen en krijg geen e-mail als ik klik op ‘wachtwoord vergeten’
Waarschijnlijk heb je je account nog niet geactiveerd. Bel ons even op, dan sturen we je een e-mail waarmee je je account kan activeren en kan inloggen in de app.

Ik heb liever niet dat andere sporters mijn naam en/of foto zien als ik een les reserveer. Kan ik dit aanpassen?
Ja dat kan , in de app klik je rechts onderaan op je foto. Hierna klik je op “wijzig profiel”. Hierna klik je op “privacy instellingen”, hier kan je het wijzigen.

Ik krijg liever geen push meldingen. Kan ik dit uitzetten?
Nee, dat kan niet. De push meldingen zijn voorwaarde om de app te kunnen gebruiken. Je krijgt namelijk een push melding voor aanvang van je les en als je een les hebt gemist. 

Mywellness Cloud Prestaties van Fitnesstraining ook te volgen vanuit de Cloud

Baanbrekende integratie tussen Technogym apparatuur en Polar – Fitt Bitt – Garmin –  Mapmy fitness –  Myfitnesspall –  Runkeeper – Strava – Swimtag –  Whithing producten

Het is nu ook mogelijk bij Squash Fitness Centre Arnhem je trainingsresultaten van de sportschool in je eigen trainings cloud te zetten. Technogym, producent van fitnessapparatuur en wellnessconcepten, en Polar, marktleider op het gebied van hartslagtechnologie en trainingsapps, hebben hun samenwerking uitgebreid en hebben samen de Mywellness Cloud opgezet.

Het digitaal vastleggen en volgen van de trainingsprestaties is vanaf nu makkelijker door de integratie van de Technogym-apparatuur en de technologie van Polar en is over de hele wereld beschikbaar.

Via je smartphone, tablet en desktop heb je overal toegang tot je persoonlijke wellnessomgeving. Of je nu thuis, onderweg of aan het fitnessen bent: je kan je gegevens op elk moment van de dag inzien. De ontwikkelingen zijn niet alleen interessant voor sporters. Voor Squash Fitness Centre Arnhem biedt het online platform mogelijkheden om voortdurend in contact te staan met hun leden en hen blijvend te motiveren. Ook de trainers kunnen individuele resultaten van hun klanten monitoren in de professionele PRESCRIBE-app. De Mywellness Cloud geeft een volledig overzicht van alle uitgevoerde activiteiten.

Als je ingelogd bent op de Mywellness Cloud, kun je je trainingsgegevens inzien en deze eventueel delen met je trainer, met andere gebruikers of via Facebook en Twitter met vrienden. De Mywellness Cloud is een efficiënte manier om in contact te zijn met je trainer en met andere leden van de club; je staat altijd met elkaar in verbinding.

Technologie

Als gebruiker heb je online toegang tot gedetailleerde trainingsanalyses en kun je je oefeningen opnieuw beleven. Je kan ook andere gebruikers volgen, hun langetermijnprogressie zien en hun trainingsdagboek gebruiken.

Toegangkelijk

Vanaf nu zijn de gegevens die zijn opgeslagen tijdens binnen- of buitentrainingen, zoals hartslag en trainingsintensiteit, toegankelijk via zowel de Mywellness Cloud als via de dataplatformen van Polar. Gebruik je ook de MyRunning Logbook-app, waarbij je een eerder voltooide outdoortraining vergelijkt met een hardlooptraining op een loopband? Dan kan je nu in één keer al je trainingsdata inzien. Voorheen was dit alleen mogelijk via een Polar-product.     

Squash Fitness Centre Arnhem en Technogym beloven dat gebruikers van de Mywellness Cloud klaar zijn voor de toekomst.