Mywellness Cloud

Prestaties van Fitnesstraining ook te volgen vanuit de cloud 

 

 
 
 
Baanbrekende integratie tussen Technogym apparatuur en 
Polar – Fitt Bitt – Garmin –  Mapmy fitness –  Myfitnesspall –  Runkeeper – Strava – Swimtag –  Whithing producten

 

Het is nu ook mogelijk bij Squash Fitness Centre Arnhem je trainingsresultaten van de sportschool in je eigen trainings cloud te zetten. Technogym, producent van fitnessapparatuur en wellnessconcepten, en Polar, marktleider op het gebied van hartslagtechnologie en trainingsapps, hebben hun samenwerking uitgebreid en hebben samen de Mywellness Cloud opgezet.

Het digitaal vastleggen en volgen van de trainingsprestaties is vanaf nu makkelijker door de integratie van de Technogym-apparatuur en de technologie van Polar en is over de hele wereld beschikbaar.

Via je smartphone, tablet en desktop heb je overal toegang tot je persoonlijke wellnessomgeving. Of je nu thuis, onderweg of aan het fitnessen bent: je kan je gegevens op elk moment van de dag inzien. De ontwikkelingen zijn niet alleen interessant voor sporters. Voor Squash Fitness Centre Arnhem biedt het online platform mogelijkheden om voortdurend in contact te staan met hun leden en hen blijvend te motiveren. Ook de trainers kunnen individuele resultaten van hun klanten monitoren in de professionele PRESCRIBE-app. De Mywellness Cloud geeft een volledig overzicht van alle uitgevoerde activiteiten.

Als je ingelogd bent op de Mywellness Cloud, kun je je trainingsgegevens inzien en deze eventueel delen met je trainer, met andere gebruikers of via Facebook en Twitter met vrienden. De Mywellness Cloud is een efficiënte manier om in contact te zijn met je trainer en met andere leden van de club; je staat altijd met elkaar in verbinding.

Technologie

Als gebruiker heb je online toegang tot gedetailleerde trainingsanalyses en kun je je oefeningen opnieuw beleven. Je kan ook andere gebruikers volgen, hun langetermijnprogressie zien en hun trainingsdagboek gebruiken.

Toegangkelijk

Vanaf nu zijn de gegevens die zijn opgeslagen tijdens binnen- of buitentrainingen, zoals hartslag en trainingsintensiteit, toegankelijk via zowel de Mywellness Cloud als via de dataplatformen van Polar. Gebruik je ook de MyRunning Logbook-app, waarbij je een eerder voltooide outdoortraining vergelijkt met een hardlooptraining op een loopband? Dan kan je nu in één keer al je trainingsdata inzien. Voorheen was dit alleen mogelijk via een Polar-product.     

Squash Fitness Centre Arnhem en Technogym beloven dat gebruikers van de Mywellness Cloud klaar zijn voor de toekomst.