LADDERCOMPETITIE

In deze uitnodiging lees je meer over de laddercompetitie die hier in het Squash & Fitness centre Arnhem gehouden wordt. Deze competitie, Laddercompetitie Arnhem 2019 genaamd, is sinds februari van start gegaan.

Er is een whatsapp-groep aangemaakt waarbij je je kan aansluiten en waardoor je makkelijk bereikt kan worden om berichtgevingen te ontvangen. Berichtgevingen geplaatst door 1 van de beheerders (maximaal 1/enkele per week zoals op zondag het overzicht ‘nieuwe ladderstand’) zullen op fatsoenlijke tijden geplaatst worden, dus zeker niet erg vroeg in de ochtend of laat op de avond/diep in de nacht. De whatsapp-groep is duidelijk niet bedoeld om discussies te voeren of klachten te plaatsen. Hierdoor raken mensen geïrriteerd en stappen dan uit deze groepsapp en daarmee ook uit de competitie. Gebruik deze dan ook niet om een algemeen berichtje te plaatsen met de vraag of iemand zin heeft om te squashen. Benader in plaats daarvan iemand per telefoon of middels een privé-berichtje.

 

Je kunt je aanmelden door een whatsapp-berichtje te sturen aan 06  29 51 17 33 (Karin) of door een email te sturen aan laddercompetitie2019@hotmail.com. Vermeld duidelijk je voor + achternaam en je 06-nummer.  

Heel veel squash-plezier toegewenst,