Squash

Maak dan kennis met Squash Fitness Centre Arnhem. Wij hebben 14 squashbanen.

Squash

Squash Fitness Centre Arnhem  is het grootste, gezelligste squashcentrum van Arnhem en omstreken. Met onze 14 banen is er altijd wel ruimte om te spelen of te lessen. Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat je in een ongedwongen sfeer echt leert squashen, want dat is waar het om gaat! Squash Fitness Centre Arnhem  biedt tal van mogelijkheden om individueel of in competitieverband te spelen.

Wat is squash

Squash is een intensieve, technische, maar vooral heel erg leuke sport om te spelen! In de meeste gevallen speel je met twee mensen op de baan, maar er wordt ook af en toe gedubbeld. Omdat squash in een beperkte ruimte wordt gespeeld, is het voor de veiligheid belangrijk dat de spelregels goed worden gevolgd. Maar gelukkig zijn er niet zo veel regels.
Na het sporten kun je in de Sauna entspannen en daarna aan de bar gezellig napraten.

Squashles

Squash is een intensieve en uitdagende sport waar veel techniek en tactiek bij komt kijken. Net als bij iedere andere sport geldt ook voor squash, dat hoe meer je van de sport weet des te meer plezier je eraan beleeft. Met die gedachte maken we ook van jou een echte prof, leuk toch!
Mogelijkheden.
Speel je al meerdere jaren tegen dezelfde tegenstander en heb je het idee dat je stil staat in je ontwikkeling, denk er dan eens over na om squashles te gaan volgen.
Wat zijn de mogelijkheden? Voor iedere squasher is er wat ‘te leren’. Ben je beginner, juist dan, half-gevorderd of competitiespeler. Er is voor ieder wat wils. 

Home Feeling

Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel en beschikken over een breed scala aan fitnessmateriaal om jouw training uitdagend en afwisselend te houden.

Wij bieden net iets meer

Gratis

Voorwaarden

pdf

Tarieven

korting

Sauna

Wellness

Kinderopvang

tijden

Zonnebank

Ergoline

Contact

Alkmaarsingel 148
6843 WM  Arnhem

026 38 99 111

Pagina`s