Nieuws

Blijf op de hoogte!

Corona

Momenteel zijn er een aantal bestaande diensten die we aanbieden en er zijn ook weer nieuwe mogelijkheden om in beweging te blijven.
– Livestream lessen (alle leden)
– Workouts Facebook en instragram 
– Online Coaching.(Alleen voor leden)
– Trainingen over de  My wellness App

Beste leden,

Helaas is er weer slecht nieuws.
Naar aanleiding van de persconferentie van 23-02-2021, dienen wij ook na 02-03-2021 gesloten te blijven.  Dit vinden wij ontzettend jammer.

Om jullie fit te houden in coronatijd hebben wij elke week weer nieuwe work-outs op social media staan. Dus hou dit in de gaten op Facebook / Instergram / Youtube op de mywellness app kunt u zien welke lessen er zijn. Voor de Snelkoppeling ga naar WELKOM.

Hopelijk krijgen wij bij de volgende persconferentie 08-03-2021 goed nieuws te horen, zodat wij weer open kunnen gaan. Blijf onze website en social media in de gaten houden voor meer updates omtrent het coronavirus.

Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn omtrent de sluiting van de sportschool en het doorlopen van de contributie. De brancheorganisatie  adviseert tot op heden om clubleden “normaal” te incasseren en abonnementen voort te zetten Hier zijn juridische gronden voor: er is namelijk een situatie van overmacht.  

Graag willen wij u als trouw lid wel graag tegemoet komen in deze bizarre omstandigheden. Naast de workouts die aangeboden worden op social media en ons YouTube kanaal, hebben wij ook drie compensatie opties voor uw abonnement.

*Heeft u reeds een aanvraag gedaan bij de afgelopen lockdown tot 02-03-2021. Dan hoef u geen aanvraag meer in te dienen. Uw aanvraag wordt  automatisch verwerkt met de aangegeven optie van de vorige lockdown.

Commpensatie vanaf 02-03-2021 tot heropening. 

*1. U steunt Squash Fitness Centre Arnhem en laat u abonnementskosten gewoon  doorlopen tot heropening.

*2. U steunt Squash Fitness Centre Arnhem en kiest ervoor om 50% korting te krijgen als compensatie voor een periode van 1 maand op het  bestaand abonnement. Let op! Wij zullen deze 50% verrekenen bij de eerst volgende incasso maand. 

*3. De einddatum van uw abonnement wordt tot heropening opgeschoven (dus vergoed) Het primaire betalingsschema blijft echter van kracht als u een lopend contract heeft, of kort geleden één contract heeft afgesloten. 

Let op! De verrekeningen gaan automatisch. U hoeft uw abonnement dus niet te storneren. De einddatum van uw abonnement wordt met de desbetreffende periode opgeschoven.

Heeft u de aanvraag ingediend, dan krijg u gelijk op het scherm een bevestiging te zien dat uw aanvraag in behandeling is en verwerkt wordt.

BELANGRIJK! Geeft u  geen voorkeur aan, dan steunt u automatisch Squash Fitness Centre Arnhem met optie 1.

Het is alleen mogelijk via de deze website u compensatie optie aan te geven.

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons van maandag en woensdag tussen 13 uur en 14 uur telefonisch bereiken op tel.nr. 026 38 99 111

Contact

Alkmaarsingel 148
6843 WM  Arnhem

026 38 99 111

Pagina`s