Fitness

Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel en beschikken over een breed scala aan fitnessmateriaal om jouw training uitdagend en afwisselend te houden.

Fitness

Wat je ook wilt bereiken: aankomen, afvallen, een sterkere rug, strakkere buik, betere houding, meer spiermassa, een betere conditie en je fitter en gezonder voelen; je kunt het sneller bereiken door met een professional te trainen en/of doelgericht een trainingsschema af te werken Natuurlijk train je op de manier die je zelf prettig vindt, op je eigen tempo. Maar met de juiste aanwijzingen en vooral veel afwisseling in je training, kom je sneller een stuk verder. Het kan de training ook uitdagender en leuker maken, zodat je het langer en met meer plezier volhoudt.

Met plezier blijven trainen

  • De juiste houding bij-, en de juiste uitvoering van oefeningen versterken het effect en voorkomen blessures;
  • Hoe goed ben je op de hoogte van de effecten van de training op jouw lichaam?;
  • Afvallen,  sterker worden, blessure preventie of revalidatie, sportspecifiek trainen, rugtraining etc.; onze fitnesstrainers kunnen jou goed begeleiden.

condimentum vitae sapien pellentesque habitant morbi. Eros donec ac odio tempor. Vulputate enim nulla aliquet porttitor lacus. Magna fringilla urna porttitor rhoncus dolor.

Personaltraining

Kies in het formulier onder pakketkeuze voor “Kennismaking”. Vermeld in het opmerkingen veld de hoofddoelen die je graag wilt bereiken met jouw trainer. Wij kunnen zo een inschatting maken van welke trainer jou het best kan helpen. Heb je al een voorkeur voor een trainer? Geef dit dan ook aan in het opmerkingen veld.

Home Feeling

Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel en beschikken over een breed scala aan fitnessmateriaal om jouw training uitdagend en afwisselend te houden.

Wij bieden net iets meer

Gratis

Voorwaarden

pdf

Tarieven

korting

Sauna

Wellness

Kinderopvang

tijden

Zonnebank

Ergoline

Contact

Alkmaarsingel 148
6843 WM  Arnhem

026 38 99 111

Pagina`s