WELKOM

 

Vanaf 1 juli mogen we weer open!!!! Zie NIEUWS.

Met trots ontvangen wij u graag in ons  prachtige sportcentrum. Naast al onze activiteiten, staat Squash & Fitness Centre Arnhem bekend als één van de grootste centra van Nederland. We hebben 14 squashbanen  2 dubbelsquashbanen en 2 time-squashbanen te midden van onze bar die garant staat voor de ideale combinatie tussen sport en gezelligheid. 

In de ruim 1750 m2 grote fitnesszaal met een ruime uitzicht naar buiten die voorzien is van Technogym apparatuur kunt u met onze trainers die altijd aanwezig zijn uw doel bereiken. In deze ruim opgezette en met een goed ventilatiesysteem: buitlucht wordt per ruimt in het gebouw gebracht en ook weer afgezogen. We kunnen dit per ruimte instellen via het privasyteem en controleren. Hierdoor kunnen we alle gebruiksruimten op temperatuur houden! Dit geldt ook voor de squashbanen. Het is heerlijk na het trainen en na het sporten te ontspannen in de sauna.  

Aan onze bar geeft het de mogelijkheid om gezellig bij elkaar te zitten en een drankje te nuttigen.  Maar i.v.m. covid 19 houden we 1.50 meter afstand van elkaar. 

We bieden ook diverse groepslessen aan, zoals bv. Power / Cycle / Yoga / Balance Yoga / Zumba / Xcore / BBB/ SMALL GROEPSTRAININGEN / BUIKSPIERKWATIER AAN. 

 

  

 
Bellen
Map